Suntem o echipa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, specializati pe domenii, cu o vasta experienta in traduceri, care raspund tuturor solicitarilor clientilor nostri. Traducatorii nostri au toti studii superioare in domeniul traducerilor si interpretarii.


 
 
 

Efectuam toata gama de traduceri: traduceri simple, traduceri autorizate, traduceri legalizate si traduceri apostilate cu Apostila de la Haga, in toate domeniile de specializare in functie de solicitarile si nevoile dumneavoastra.

Serviciile de traducere pe care le punem la dispozitia clientilor nostri:

Traduceri simple - traducerile simple sunt traducerile care se efectueaza pentru documente care nu necesita o recunoastere a traducerii de catre autoritatile competente.

Traduceri autorizate - traducerile autorizate sunt traducerile care poarta stampila si semnatura unui traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania pe limba respectiva (serviciu netarifabil extra).

Traduceri legalizate – traducerile legalizate sunt de fapt traduceri autorizate, efectuate de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei, certificare de catre un notar public (serviciu la care se aplica taxa notarului, de aproximativ 38 lei/document indifernt de numarul de pagini pe care il are), traducerile capatand astfel forta juridica egala cu cea a documentelor originale.

Traduceri apostilate - traducerile apostilate sunt traduceri legalizate de catre un notar public si care ulterior sunt supuse procedurilor de supralegalizare sau apostilare, dupa caz, (serviciu la care se aplica taxele legale), in functie de tara in care se folosesc documentele traduse.

Juridic (traduceri legislatie europeana si romaneasca, contracte, acte constitutive, hotarari, procuri, achizitii publice, etc.),

Economic si financiar (traduceri bilanturi, extrase de cont, scrisori, planuri de afaceri, registre, balante, etc.),

Tehnic si IT (traduceri site-uri web, proiecte, bloguri, etc.)

Medical (traduceri prospecte, rapoarte, manuale)

Literar (traduceri beletristica si de specialitate),

Imobiliar (traduceri acte proprietate, inchirieri, vanzari, cumparari etc.),

Comercial (traduceri brosuri, cataloage, etc.),

Documente auto (traduceri acte necesare pentru inscrieri autovehicule si nu numai)

Tipizate (traduceri diplome, foi matricole, cerificate, acte identitate, etc.).

Alte servicii

Oferim si servicii detehnoredactare . Redactare de documente, carti, lucrari stiintifice si tehnice, teze de doctorat, proiecte, brosuri, etc

 

Despre noi

Traducatorii nostri au toti studii superioare in domeniul traducerilor si interpretarii.

Suntem o echipa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, specializati pe domenii, cu o vasta experienta in traduceri, care raspund tuturor solicitarilor clientilor nostri.

Contactati-ne azi
  • Adresa: Calea Mosilor Nr.256, Bloc 2, Scara B, Ap. 29, Sector 2, Bucuresti. Cod Postal: 020886
  • Program de lucru:
    Luni - Vineri : 09.00 - 16.00